2015-03-26-featured-press

Gran Teatre del Liceu on Facebook – Pictures from the Gran Teatre del Liceu recital

2015-03-26, Gran Teatre del Liceu on Facebook

“Sense sobreactuar, de manera natural i respectant sempre el poema per damunt de tot. Magnífic recital de Philippe Jaroussky dedicat a la poesia de Verlaine, amb un bis que ha volgut dedicar a Oleg Bryjak, Maria Radner i la resta de víctimes de l’accident de Germanwings.

Sin sobreactuar, de manera natural y respetando siempre el poema por encima de todo. Magnífico recital de Philippe Jaroussky dedicado a la poesía de Verlaine, con un bis que ha querido dedicar a Oleg Bryjak, Maria Radner y el resto de víctimas del accidente de Germanwings.

Without overact, in a very natural way and always respecting the poem above all. Magnificent Philippe Jaroussky concert dedicated to Verlaine’s poetry, with an encore dedicated to Oleg Bryjak, Maria Radner and all Germanwings crash victims.”

via Gran Teatre del Liceu – Facebook

Comments are closed.