2016-03-17_02 featured press

Helsingin Sanomat – Saariahon uudet oopperat hurmasivat hollantilaisyleisön

2016-03-16, Helsingin Sanomat, by Samuli Tiikkaja

Teoksen laulusolistit ovat erinomaisia. Philippe Jaroussky kuuluu kontratenorien kansainvälisiin kärkinimiin, eikä sitä ole yhtään vaikea uskoa, kun kuulee hänen laulavan. Näin puhdasta, kirkasta, vaivatonta ja luontevaa kontratenorilaulua en ole ennen kuullut. Bassobaritoni Davone Tines puolestaan muodostaa äänellisesti Jarousskyn vastakohdan jämäkällä ja matalalla äänellään.

The soloists are excellent. Philippe Jaroussky is a countertenor of international acclaim, and it is not hard to tell why when you hear him sing. This kind of clean, clear, effortless and natural countertenor singing I have never head before. Bass-baritone Davone Tines in turn forms a vocal counterpart to Jaroussky with his vibrant low voice.

Source/Read more: [x]

Comments are closed.